[APEL ÎNCHIS] I/O 2017, 9-12 februarie 2017, Londra, UK [DL: 20 ianuarie 2017]

Nume proiect: I/O 2017

Perioada: 9-12 februarie 2017

Locația: Gilwell Park Conference Center, Londra, UK

Cine poate participa: seniori și lideri

Despre proiect: La acest eveniment vei avea ocazia să cunoști cercetași și ghide ce împărtășesc același interes ca și tine în domeniul tehnologiei, sistemelor informaționale și comunicării prin intermediul tehnologiei, dar și în ceea ce privește modul în care acestea pot fi implementate în cercetășie. Vei avea oportunitatea de a discuta despre provocările pe care le întâmpini în organizația ta, iar împreună cu ceilalți participanți, vei găsi soluții acestora. Mai mult, vei pleca acasă cu o perspectivă nouă față de comunicare și tehnologie, acest fapt datorându-se experților din interiorul și exteriorul cercetășiei ce vor fi prezenți la I/O.

Profilul participanților: Aceștia trebuie să fie interesanți de aplicarea sistemelor informaționale, a tehnologiei și comunicării prin inbtermediul său în cercetășie. De asemenea, trebuie să se afle într-o poziție prin care să poată implementa și împărtăși în cadrul ONCR cunoștințele obținute.

Limba de lucru este engleza, așadar participanții trebuie să o cunoască. Totodată, ei sunt rugați să pregătească o prezentare prin care să explice modul în care se aplică tehnologia informațională și de comunicare în interiorul organizației lor. De asemenea, dacă sunt sau au fost implicați în proiecte particulare în acest domeniu, sunt rugați să le prezinte la eveniment, astfel încât schimbul de experiență între participanți să fie complet.

Costuri: Taxa de participare este de 240 euro și acoperă cazarea, mesele și costurile activităților.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe 20 ianuarie 2017. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea şi implicarea în organizaţie, dar și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.