Partnership Event 2017, Bruxelles – Belgia, 24-27 februarie [DL: 21 februarie 2017]

Nume proiect: Partnership Event 2017
Perioada: 24-27 februarie 2017
Locația: Bruxelles, Belgia
Cine poate participa: lideri/voluntari adulti și persoane implicate la nivel naţional

Despre eveniment: Organizat de The Partnerships Network, o coaliție a Organizațiilor de Cercetași și Ghide, evenimentul dorește consolidarea și formarea de noi parteneriate între asocațiile europene și cele din alte regiuni ale lumii. Ideea generală este aceea a schimbului de informație în ceea ce privește parteneriatele deja existente și oferirea unei platforme care să permită împărtășirea experienței și a cunoștințelor.

Se pune accent pe reflectarea asupra relevanței parteneriatelor și promovarea înțelegerii interculturale, alături de respectul reciproc. Mai mult, printre obiectivele centrale se numără crearea de parteneriate cu organizații din Regiunea Asia-Pacific și dezvoltarea calitativă a acestor legături în vederea obținerii unui mai mare impact asupra tinerilor.

Profilul participantului: Proiectul se adresează în special persoanelor deja implicate în activități parteneriale sau care sunt motivate să creeze noi parteneriate. De asemenea, sunt vizate persoanele aflate în funcții strategice.

Costuri: Taxa de participare este de 250 euro și include cazarea (în camere de câte două, trei sau patru persoane), mesele, costurile pentru activități și pentru materiale. Transportul nu este inclus.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 21 februarie 2017. În procesul de selecţie al participanţilor se va tine cont de vechimea în organizaţie (minim 2 ani) şi de motivaţia de a participa la eveniment. De asemenea, persoanele selectate trebuie să aibă cotizaţia plătită la zi.

În cadrul evenimentelor internaţionale se poartă uniforma naţională (eşarfă naţională şi cămaşa bej).

Informaţii suplimentare găsiţi pe pagina evenimentului sau ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

One Reply to “Partnership Event 2017, Bruxelles – Belgia, 24-27 februarie [DL: 21 februarie 2017]”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.