[APEL ÎNCHIS] Continental Earthquake – Jamboreea Exploratorilor și Seniorilor din Letonia, 23 – 29 iulie 2018, Riga, Letonia. DDL: 30 mai 2018

Nume proiect: Continental Earthquake (Jamboreea Exploratorilor și Seniorilor din Letonia)

Perioada: 23 – 29 iulie 2018

Locația: Lucavsala, Riga, Letonia

Cine poate participa: exploratori, seniori, lideri (tineri cu vârsta de cel puțin 16 ani)

Despre eveniment:

Jamboreea va avea loc pe insula numită Lucavsala, campul axându-se pe activități în natură. Exploratorii de minim 16 ani și seniorii sunt invitați să își aducă echipamentul de campare și să lase frâu liber imaginației în activitățile desfășurate acolo. Având în vedere că peste 50% din teritoriul Lituanei este acoperit de păduri, este casa perfectă pentru un camp de vară. Participanții vor fi împărțiți pe ”continente”, în subcampuri.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să aibă minim 16 ani, să fie un membru activ al organizației, cu cotizația plătită la zi și să cunoască limba engleză.

Costuri:

Taxa de participare este de 104 EUR, căreia i se adaugă suma de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Aceasta include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 30 mai 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.