[APEL ÎNCHIS] Conferința Mondială a “Ambasadorilor pentru Dialog Inter-religios”, 4 – 8 noiembrie 2018, Hammamet, Nabeul, Tunisia. DDL: 20 septembrie 2018

Nume proiect: The World Conference on “Ambassadors for Inter-Religious Dialogue”

Perioada: 4-8 noiembrie 2018

Locația: Hammamet, Nabeul, Tunisia

Cine poate participa: membri activi, implicati in latura spirituala a cercetasiei, persoane interesate și implicate în acest domeniu

Despre eveniment:

Evenimentul isi propune sa faciliteze adoptarea Dialogului Inter-religios in programul cercetasesc pentru a intari comunicarea dintre culturi si pentru a cultiva aceasta comunicare in randul tinerilor, invatand sa accepte diferentele celorlalti. De asemenea, se urmareste dezvoltarea unor instrumente si materiale care sa ajute liderii sa comunice cu persoanele de alta religie in baza discutiilor despre experientele celorlalti in parcurgerea acestei probleme.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie implicat si interesat de aspectul spiritual al cercetasiei și să cunoască limba engleză.

Costuri:

Taxa de participare este de 250/300 EUR (în funcție de tipul de cazare), căreia i se adaugă contribuția de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Aceasta include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. Transportul nu se decontează.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 20 septembrie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

One Reply to “[APEL ÎNCHIS] Conferința Mondială a “Ambasadorilor pentru Dialog Inter-religios”, 4 – 8 noiembrie 2018, Hammamet, Nabeul, Tunisia. DDL: 20 septembrie 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.