[APEL ÎNCHIS] MOVIS Network Meeting 2019, 23-26 mai 2019, Tallinn, Estonia. DDL: 30 aprilie 2019

Nume proiect: MOVIS Network Meeting 2019

Perioada: 23-26 mai 2019

Locația: Tallinn, Estonia

Cine poate participa:  membri ONCR implicați în structurile naționale, responsabili cu managementul resurselor adulte ale organizației

Despre eveniment:

Scopul evenimentului este de a oferi o oportunitate motivantă și informativă pentru cei responsabili cu managementul și susținerea voluntarilor adulți prin care să împărtășească experiențe și să învețe unii de la ceilalți. În cadrul evenimentului participanții pot reflecta asupra nevoilor organizației din care fac parte, învățând noile trenduri în managementul voluntarilor adulți în cercetășie și impactul pe care aceștia îl au, explorând noi moduri de a le aborda, dar și de a le identifica și îmbunătăți abilitățile. Participanții pot implementa metode inovative și pot descoperi noi instrumente care să îi ajute în lucrul cu voluntarii adulți. Evenimentul va oferi timp pentru networking și realizarea de parteneriate.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie membru al unei structuri naționale responsabilă cu managementul voluntarilor adulți, să cunoască limba engleză, fiind disponibil să întoarcă în organizație experiența acumulată pe parcursul evenimentului.

Costuri:

UPDATE: Cele două locuri subvenționate s-au ocupat. Înscrierile sunt în continuare deschise, cu precizarea că locurile suplimentare nu vor beneficia de reducerea contribuției și nici de decontarea transportului.

Prin intermediul unui grant Erasmus+, contribuția de participare este redusă de la 250 EUR la 125 EUR și include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. Grantul asigură și transportul, care se decontează în limita a 275 EUR de persoană, pentru 2 participanți. La această sumă se adaugă 10 EUR* pentru Departamentul Internațional.

*Contribuția de 10 euro către Departamentul Internațional este cerută atunci când se participă la evenimente internaționale care se desfășoară prin intermediul parteneriatelor realizate de către ONCR. Pentru evenimentele menționate echipa lucrează pe parcursul anului să încheie aceste parteneriate sau să construiască relații care să ne aducă diverse beneficii (taxe reduse, deconturi de transport, locuri gratuite sau suplimentarea locurilor alocate pentru ONCR, grupuri de cercetași străini în țară cu care CL să poată colabora). Contribuția colectată se folosește pentru activitatea periodică a departamentului, în special pentru costurile impuse de materialele de protocol, comisioane bancare, întâlniri ale echipei și participarea la evenimente de networking.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 30 aprilie 2019. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minim 2 ani), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.