Apel inchis: Academia Lucrătorului de Tineret DL: 4 decembrie

IMG_8009
Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului din Republica Moldova (MTS) și Consiliul Tineretului din România (CTR) cu susținerea Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (DPRRP) implementează proiectul Academia Lucrătorului de Tineret privind transferul de experiențe între lucrătorii de tineret din Republica Moldova și România. 
 
Obiectivul general al proiectului constă în diversificarea și sporirea calității serviciilor de tineret din Republica Moldova și România.
 
Pe termen mediu, proiectul își propune o sporire a calității serviciilor de tineret la nivel local prestate pe ambele maluri ale Prutului. Pentru aceasta, vor fi desfășurate două vizite de studiu și scurte sesiuni de training pentru lucrătorii de tineret din Republica Moldova și România. 
 
În acest context, CTR deschide apelul pentru selectarea a 15 lucrători de tineret din România care să participe la vizita de studiu în Republica Moldova, organizată în perioada 16 – 19 decembrie 2013.
Profilul participantului:
  • vârsta peste 18 ani
  • experiență relevantă în lucrul direct cu tinerii, la nivel local și/sau național, în special în contexte de educație non-formală
  • cunoașterea mediului asociativ de tineret din România
  • interes pentru colaborare/ parteneriate cu Republica Moldova în proiecte dedicate tinerilor
  • participarea la cursuri de formare pentru dezvoltarea profesională ca Lucrător de Tineret reprezintă un avantaj
Persoanele interesate sunt rugate să trimită următoarele documente la adresa office@ctr.ro (cc: corina.pirvulescu@ctr.ro) până la data de 1 decembrie 2013: 
  • CV actualizat cu accent pe experiența relevantă (max 3 pagini)
  • scrisoare de motivație, menționând interesul pentru parteneriatele cu Rep. Moldova și posibilitatea de follow-up în urma vizitei de studiu
  • copie scanată a Pașaportului valid. ATENȚIE!! Doar persoanele care dețin un pașaport valid la momentul aplicării sunt eligibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.