Apel ÎNCHIS pentru voluntari cu scopul de a sprijini activitatea in cadrul World Scout Committee

Vrei sa faci urmatorul pas in dezvoltarea ta si a experientei tale cercetasesti?

In urma celei de-a 40-a Conferinte Mondiale Scout ce a avut loc in Slovenia, a fost aprobat Planul Mondial Trienal pentru perioada 2014-2017 prin care Comitetul Modial Scout (WSC) initiaza  o serie de actiuni.

WSC a decis sa lanseze acest Apel Deschis pentru voluntarii interesati sa ajute in diferite domenii de lucru. Cei care doresc sa aplice la acest  apel vor fi adaugati intr-un “Volunteer Pool”, iar World Scout Committee va alege voluntarii pentru grupurile de lucru pe care doresc sa le infiinteze. Participarea la acest apel deschis nu implica o intalnire propriu-zisa. De asemenea, daca cei din WSC considera ca indemanarea necesara nu se regaseste dintr-un motiv sau altul in “Volunteer Pool”, pot sa apeleze in mod direct la persoane specializate.

Mai multe informatii gasiti pe:   http://scout.org/sites/default/files/news_files/C3314_OpenCallVolunteersforWSC2014-2017_e.pdf

Cei care doresc sa participe o pot face accesand : https://www.surveymonkey.com/s/WOSMOpenCall ( se va completa un chestionar) 

Daca doriti sa va inscrieti trimite-ti un mail la international@scout.ro pentru a primi recomandarea Comisarului International si parola necesara completarii formularului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.