Apel inchis: Egyptian International Scout Jamboree ( DL: 18 februarie 2015)

Deschis catre: Va fi formata o patrula alcatuita din 9 cercetasi si un lider + seful de contingent ( cercetasii trebuie sa aibe varste cuprinse intre 13-16 ani iar liderul nu trebuie sa aibe mai putin de 25 de ani)

Perioada: 26-30 martie 2015

Deadline: 18 februarie 2015

Locatie: Alexandria in Egipt

Costuri: Taxa de participare este de 100$, transportul fiind asigurat de participant

O noua oportunitate de dezvoltare a spiritului cercetasesc se apropie!

Egyptian International Scout Jamboree este un eveniment cercetasesc ce are loc in orasul istoric Alexandria.

Ca si principale obiective, acest eveniment isi propune ca participantii sa puna in aplicare valorile miscarii cercetasesti in cadrul diferitelor activitati precum adventure games, sea scouting etc. Tot aici participatii vor putea dezvolta si promova prietenia cercetaseasca, vor afla mai multe lucruri despre cultura si traditiile altor tari si de asemenea vor descoperi istoria si traditiile Egiptului.

Programul este extrem de ofertant si pe langa activitatile amintite mai devreme, acesta mai cuprinde: activitati air scouts, jocuri in care poti interactiona cu ceilalti participanti, o zi dedicata folclorului si o zi in care poti vizita locurile istorice si turistice din Alexandra si din alte orase ale Egiptului.

Daca iti doresti iei parte la acest eveniment, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul: https://docs.google.com/forms/d/1pjxNgGafBNkRtCWz6nFOc5OuijyJ8LsrjzEprDf4muk/viewform

Inainte de inscriere, te rugam sa trimiti un mail la: international@scout.ro cu subiectul: Egyptian Jamboree 2015

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.