Apel inchis: Rover Ibérico- Challenge yourself. Transform yourself 2015 (DL: 30 aprilie 2015)

Deschis catre: Tineri cu varste cuprinse intre 18- 22 de ani

Perioada: 4- 9 August 2015

Deadline: 30 Aprilie 2015

Locatie: Nordul Portugaliei

Costuri: 120 euro (taxa de participare) + transportul va fi asigurat de participant

Rover Ibérico reprezinta un camp international ce va avea loc in perioada 4-9 august 2015 in nordul Portugaliei. Acest camp are ca si tema principala deviza “Challenge yourself. Transform yourself”. Aceasta tema a fost aleasa datorita faptului ca suntem intr-o continua provoare in viata de zi cu zi- mereu exista o persoana care ne forteaza sa facem fata in situatii extreme si sa dam tot ce este mai bun din noi iar tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne depasim limitele! 

In cadrul acestui camp vei avea ocazia sa te redescoperi, sa iti dai seama ca intr-adevar poti face o schimbare in lume, vei avea sansa sa iesi din zona ta de confort si de asemenea vei cunoaste oameni noi.

Evenimentul va avea loc in trei locuri diferite: Prima oara in Porto, apoi intr-un alt oras din nordul Portugaliei (in functie de provocarea aleasa) si in final in Guimarães. 

La acest eveniment acomodarea va fi in corturi. De asemenea campul va fi tinut in portugheza si spaniola insa traducerile in limba engleza vor fi furnizate participantilor din afara Portugaliei si Spaniei.

Transportul pana in Porto va fi acoperit de participant iar taxa de participare este de 120 euro. Taxa include cazarea de pe 4 pana pe 9 August. Totodata taxa acopera costurile de calatorie din Porto pana in orasul in care va avea loc Provocarea, iar de acolo in Guimarães si din Guimarães inapoi in Porto. Taxa mai cuprinde mesele incepand cu cina din 4 August si terminand cu pranzul din  9 August.

Daca iti doresti iei parte la acest eveniment, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul:

https://docs.google.com/forms/d/1pjxNgGafBNkRtCWz6nFOc5OuijyJ8LsrjzEprDf4muk/viewform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.