[APEL ÎNCHIS] 8th Sharjah International Scout Gathering: 1-10 februarie 2018, Emiratele Arabe Unite. DL: 17 decembrie 2017

Nume proiect: 8th Sharjah International Scout Gathering

Perioada: 1-10 februarie 2018

Locația: Sharjah, Emiratele Arabe Unite

Cine poate participa: un senior cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 ani

Despre eveniment: Evenimentul este organizat cu ocazia alegerii Emiratului Sharjah drept Capitală Mondială a Cărții, United Arab Emirates (UAE) Scout Association și Regiunea Arabă extind invitația de a participa și experimenta cultura arabă. Printre obiective se numără: schimbul cultural între participanți, focus prinicipal pe importanța cititului, consolidarea legăturilor de prietenie dintre asociații și familiarizarea participanților cu vestigii ale culturii locale.

Din program face parte și seara internațională, în cadrul căreia participanții vor își vor prezenta tradițiile și organizația cercetășească.

Profilul participantului: Apelul se adresează unui senior (sex masculin), cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 ani. Acesta trebuie să manifeste interes către lectură și importanța acesteia în dezvoltarea sa și să cunoască limba engleză la nivel satisfăcător.

Participanții trebuie să aducă următoarele: costum popular pentru seara internațională, o prezentare pe tema evenimentului și a culturii țării din care provine, uniforma cercetășească, două drapele naționale (60×120 cm) ce vor fi lăsate în Sharjah la finalul evenimentului, costum de baie și haine adecvate activităților acvatice/pe plajă, încălțăminte potrivită mersului prin deșert.

În ceea ce privește clima, aceasta este moderată în luna februarie, cu temperaturi între 14 și 24 grade.

Costuri: Costurile de transport, participare și cazare vor fi acoperite în totalitate pentru un participant. Se percepe taxa de 10 euro pentru Departamentul Internațional.

Dacă eşti interesat de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 17 decembrie 2017. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.