[APEL ÎNCHIS] AGORA 2018, 11-15 aprilie, Larch Hill, Dublin, Irlanda. DL: 1 martie 2018

Nume proiect: Agora 2018

Perioada: 11-15 aprilie 2018

Locația: Larch Hill, Dublin, Irlanda

Cine poate participa: două persoane: exploratori, seniori (tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 ani)

Despre eveniment:

Cea de-a 11a Agora a Cercetașilor va avea loc în Larch Hill, centrul cercetășesc din preajma Dublinului, în partea de est a Irlandei, în apropierea Parcului Național Munții Wicklow și a plajelor Mării Irlandei.

Agora are loc sub motto-ul “Take action!” (“Acționează!”) și își propune crearea unui spațiu în care să se pună în discuție diverse probleme sociale cu care se confruntă participanții acasă și împărtășirea de bune practici ce pot fi implementate pentru diminuarea acestor probleme. Formarea tinerilor în acest sens și dezvoltarea capacității proactive a fiecărui senior sau viitor senior în parte constituie unul dintre obiectivele acestui eveniment.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să aibă între 16 și 24 de ani, să cunoască limba engleză și să nu aibă prea multă experiență în rolurile de mare responsabilitate ale organizației, dar să își dorească să își dezvolte abilitățile de leadership. Înscrierea este deschisă către 4 participanți la nivel de  organizație.

Costuri:

Taxa de participare este de 75 EUR, căreia i se adaugă suma de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Aceasta include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. De asemenea, o parte din transport este subvenționat.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 1 martie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.