[APEL ÎNCHIS] Apel Șef Contingent: Central European Jamboree 2018, 28 iulie – 4 august 2018, Szalki-Sziget, Ungaria [DDL: 1 aprilie 2018]

Nume proiect: Central European Jamboree 2018

Perioada: 28 iulie – 4 august 2018

Locația: Szalki-Sziget, Ungaria

Cine poate participa: lideri (cu vârsta minimă de 21 ani)

Despre eveniment: Jamboreea Central Europeană are loc în Szalki – Sziget, în centrul Ungariei, de-a lungul Dunării, într-un mediu prielnic cercetașilor: 28 000 mp spațiu de campare în apropierea plajei. La Jamboree sunt așteptați participanți preponderent din Slovacia, Cehia, Polonia și Ungaria. Sub sloganul ”Scouting on new waves!”, evenimentul promite aventură din belșug, așa cum numai cercetașii pot oferi.

Profilul participanţilor: Trebuie să aibă vârsta minimă de 18 de ani și să fi participat în proiecte internaționale. Limba de lucru a evenimentului va fi engleza, astfel că participanții trebuie să o cunoască la nivel conversațional.

Rolul și atribuțiile Șefului de Contingent se regăsesc aici, alături de formularul necesar pentru a aplica pentru această poziție.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 1 aprilie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.