[APEL ÎNCHIS] Fundraisers’ Network Meeting, 16 – 19 noiembrie 2018, Braga, Portugalia. DDL: 10 octombrie 2018

Nume proiect: Fundraisers’ Network Meeting

Perioada: 16-19 noiembrie 2018

Locația: Braga, Portugalia

Cine poate participa: membri ai Consiliului sau membri ai Echipelor Naționale, persoane interesate și implicate în acest domeniu

Despre eveniment:

Organizat de Regiunea Europeană, evenimentul oferă oportunitatea organizațiilor și asociațiilor cercetășești să împărtășească informații referitoare la fundraising, bune practici, provocări pe care le-au depășit și dificultățile pe care le-au întâmpinat, cu o focalizare asupra subiectului de crowdfunding. Evenimentul își propune să fie o platformă de schimb de informații constant prin care participanții să descopere și să ofere soluții pentru problemele întâlnite în această arie, descoperind cu această ocazie și noile oportunități de finanțare europene (noul program Erasmus+, European Solidarity Corps, Programul de Drepturi și Valori etc.). De precizat că acesta nu este un eveniment de training, ci unul în care comunicarea dintre participanți va ține loc de trainer, participanții fiind invitați să învețe unii de la alții.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie implicat direct în procesele decizionale la nivelul organizației cu privire la finanțări (membru în Consiliu sau membru al Echipelor Naționale) și să cunoască limba engleză.

Costuri:

Taxa de participare este de 200/240 EUR (în funcție de tipul de cazare), căreia i se adaugă contribuția de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Aceasta include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. Transportul nu se decontează.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 20 septembrie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

2 Replies to “[APEL ÎNCHIS] Fundraisers’ Network Meeting, 16 – 19 noiembrie 2018, Braga, Portugalia. DDL: 10 octombrie 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.