TC on Youth Employability ‘Youth@Work’ -Istanbul, Turcia [DL:03.03.2013]

Youth employment apprenticeshipsAgentia Nationala pentru programul Tineret in Actiune din Romania (ANPCDEFP) va invita sa va inscrieti la un nou curs international de formare. Este vorba despre “Youth@Work: Training Course on Youth Employability”, un curs international aflat deja la a doua editie, gratie succesului pe care l-a avut in ceea ce priveste procesul de invatare si ideile generate pentru actiuni viitoare centrate pe angajabilitatea tinerilor.

Cursul se va derula in perioada 21-27 aprilie 2013 in Istanbul, Turcia, si va reuni lucratori de tineret (voluntari sau angajati) cu experienta de cel putin un an in domeniul tineretului, motivati sa dezvolte proiecte viitoare prin programul Tineret in Actiune.

Data limita pentru inscrierea online este 3 martie 2013, iar pentru trimiterea dosarului de candidatura prin posta, cu confirmare de primire, este 4 martie 2013 (data postei).

Toate informatiile si detaliile referitoare la acest curs (profilul participantului, criterii de selectie, procedura de inscriere) se gasesc in apelul national publicat pe site-ul programului Tineret in Actiune: http://www.tinact.ro/detaliu-calendar/IDevent/839

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.