[APEL ANULAT] FarbenmEEHr 2020 – Königseggwald, Germania

Nume proiect FarbenmEEHr 2020

Perioada 3 – 13 august 2020

Locația Königseggwald, Baden-Württemberg, Germania

Cine poate participa copii și tineri cu vârsta cuprinsă între 7 și 21 de ani, alături de liderii însoțitori ai patrulelor

Despre Eveniment

Organizat de Ringen deutscher Pfadfinderinnen- und Pfadfinderverbände Baden-Württemberg e.V. (rdp), FarbenmEEHr 2020 este un punct de întâlnire al unor culturi, idei și experiențe diferite. Ideea campului este să contribuim cu toții într-un fel anume, cu toții să luăm cu noi acasă ceva și cu toții să dăm mai departe câte ceva. Evenimentul este un microcosmos variat, colorat și uriaș, cu mai mult de 6000 de participanți din regiunea Baden-Württemberg și restul lumii!

De ce FarbenmEEHr?

Mai multă culoare (Farben mehr) înseamnă

  • Cercetășia este mai mult decât stereotipurile des întâlnite
  • Cercetășia în Baden-Württemberg presupune mai mult decât o singură organizație Sunt mai multe organizații cu diferite scopuri
  • În zona de campare, va fi foarte multă culoare dată de diferitele uniforme cercetășești (eșarfe și cămăși)

Marea de culoarea (Farbenmeer) înseamnă

  • Marea subliniază atenția pe care o oferă Cercetășia asupra mării/oceanului și mediului înconjurător în general

Multitudinea de cercetași care vor participa la camp

Profilul participantului

Fiecare patrulă înscrisă va fi înfrățită cu o patrulă de cercetași germani.

Cercetașii de peste 18 ani se pot înscrie ca voluntari în echipa International Service Team (IST).

Fiecare participant trebuie să cunoască limba engleză și să fie un membru activ al organizației, cu cotizația plătită la zi.

Costuri

Participanți și lideri –  € 240 

International Service Team –  € 100

Contribuția de participare include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. NU include transportul până și de la locul de campare sau costurile oricăror excursii în afara programului. La această sumă se adaugă 10 EUR* pentru Departamentul Internațional.

*Contribuția de 10 euro către Departamentul Internațional este cerută atunci când se participă la evenimente internaționale care se desfășoară prin intermediul parteneriatelor realizate de către ONCR. Pentru evenimentele menționate echipa lucrează pe parcursul anului să încheie aceste parteneriate sau să construiască relații care să ne aducă diverse beneficii (taxe reduse, deconturi de transport, locuri gratuite sau suplimentarea locurilor alocate pentru ONCR, grupuri de cercetași străini în țară cu care CL să poată colabora). Contribuția colectată se folosește pentru activitatea periodică a departamentului, în special pentru costurile impuse de materialele de protocol, comisioane bancare, întâlniri ale echipei și participarea la evenimente de networking.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 10 aprilie 2020. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.