[APEL ÎNCHIS] The Academy 2018, 30 octombrie – 4 noiembrie 2018, Skopje, Macedonia. DDL: 1 octombrie 2018

Nume proiect: The Academy 2018

Perioada: 30 octombrie – 4 noiembrie 2018

Locația: Skopje, Macedonia

Cine poate participa: Membri implicați la nivel național (Consiliu Director, Echipe Executive)

Despre eveniment:

Evenimentul a fost conceput pentru a oferi participanților oportunități de formare de specialitate în ceea ce privește obiectivele și prioritățile Regiunii Europene Scout, creând totodată o platformă pentru networking utilă și eficientă.

Evenimentul este structurat pe 5 arii diferite:

  • învățare și inovare;
  • impact social, organizații sustenabile;
  • leadership și managementul adulților;
  • comunicare.

Participanții sunt încurajați să se înscrie la mai mult de o opțiune dintre cele cinci pe parcursul sesiunilor, realizându-și un plan personalizat de formare în funcție de poziția pe care o ocupă în organizație.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie un membru activ al organizației la nivel național, să cunoască limba engleză la nivel avansat și să fie disponibil să întoarcă în organizație experiența acumulată pe parcursul evenimentului.

Costuri:

Taxa de participare este redusă prin intermediul a două linii de finanțare diferite (Erasmus+ și Leadership Training Fund), de la 320 EUR la 30 EUR, reducere disponibilă pentru doi participanți. Aceasta include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. La această sumă se adaugă 10 EUR pentru Departamentul Internațional. Costurile pentru transport se decontează în limita a 340  EUR/participant, pentru doi participanți, calculându-se în baza rutei celei mai scurte.

Cazarea și activitățile vor avea loc la Hotel Continental din Skopje, Macedonia.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 1 octombrie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minim 2 ani), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

2 Replies to “[APEL ÎNCHIS] The Academy 2018, 30 octombrie – 4 noiembrie 2018, Skopje, Macedonia. DDL: 1 octombrie 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.