[APEL ÎNCHIS] Overture Diversity Network Meeting, 9-11 noiembrie 2018, Wassergspreng, Viena, Austria. DDL: 23 octombrie 2018

Nume proiect: Overture Diversity Network Meeting 2018

Perioada: 9 – 11 noiembrie 2018

Locația: Wassergspreng, Vienna, Austria

Cine poate participa: Membri implicați la nivel național în ceea ce privește aria diversității și incluziunii

Despre eveniment:

Evenimentul își propune să adune cercetași deschiși către nou care să își desfășoare activitatea în aria diversității sociale și etnice și a dizabilităților, care să împărtășească bune practici și noi trenduri, care să adreseze întrebări la adresa acestui subiect în cadrul programelor și trainingurilor. Evenimentul are ca obiectiv și atingerea subiectelor legate de imigranți și refugiați, adresând probleme la nivelul incluzivității, identificând barierele care stau în calea rezolvării acestor conflicte. Programul se anunță a fi unul informativ, la care participanții pot contribui în mod activ cu prezentări legate de experiența, provocările și bunele practici pe care le-au întâlnit de-a lungul activității.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie un membru activ al organizației la nivel național, să fie implicat în activitățile promovate de eveniment și să fie pregătit cu o prezentare de maximum 10 minute în acest sens. De asemenea, acesta trebuie să cunoască limba engleză la nivel avansat și să fie disponibil să întoarcă în organizație experiența acumulată pe parcursul evenimentului.

Costuri:

Taxa de participare este de 80 EUR și include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. La această sumă se adaugă 10 EUR pentru Departamentul Internațional. Costurile pentru transport vor fi suportate de către participant.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 23 octombrie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

 

 

One Reply to “[APEL ÎNCHIS] Overture Diversity Network Meeting, 9-11 noiembrie 2018, Wassergspreng, Viena, Austria. DDL: 23 octombrie 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.