[APEL ÎNCHIS] JOTA JOTI 2019, 18-20 octombrie 2019

Nume proiect: JOTA-JOTI 2019

Perioada: 18-20 octombrie 2019

Locația:

Cine poate participa:  orice membru ONCR

Despre eveniment:

JOTA-JOTI este cel mai mare  eveniment digital care are loc online și prin radio. Acest eveniment educațional aduce împreună mai mult de 2.5 milioane de cercetași în fiecare an în luna octombrie pentru un weekend întreg de cercetășie. Tinerii pot învăța despre tehnologie și comunicare, conectându-se cu alți cercetași din peste 170 de țări.

JOTA-JOTI este despre aptitudinile secolului 21 pe care le poți învăța la cercetași și despre valoarea cetățeniei mondiale. Evenimentul este deschis oricărui cercetaș din lume, oferindu-le posibilitatea tinerilor să creeze legături și să comunice unii cu ceilalți folosind Internetul și comunicarea radio. JOTA-JOTI oferă activități educaționale care ajută la formarea spiritului de echipă, o nouă perspectivă asupra culturilor lumii și noi abilități pentru viitor.

CUM PARTICIP?

Cel mai bun mod de a participa este de a găsi un grup de cercetași care participă la JOTA-JOTI.

  1. Contactează cercetașii din centrul local pentru a afla dacă vor să participe la evenimentul de anul acesta.
  2. Înregistrează-te pe site-ul JOTA-JOTI (este necesar un cont scout.ro).
  3. Loghează-te și verifică programul JOTA-JOTI pentru a te înregistra în cadrul evenimentului.
  4. Dacă alăturarea la un grup nu este posibilă, poți utiliza ScoutLink în mod individual pentru a afla mai multe despre dimensiunea internațională a cercetășiei.

Materiale de promovare sunt acum disponibile pe pagina oficială a evenimentului, iar pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.