Apel inchis: MYRAGE, 21-31 oct 2013 [DL: 28 sept 2013]

turkey
Intre 21 – 31 octombrie, are loc in Istanbul, Turcia, training-ul MYRAGE(Mediatizes Your Rights And Gathering Europe), prin Youth in Action. Tematici generale: drepturile omului si comunicarea.
Tari participante: Austia, Belgia, Romania, Franta, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Slovenia, Spania, Marea Britanie, Turcia.
Participanți din aceste tari se reunesc pentru a avea o imagine mai clara despre panorama culturala a acestui continent si despre viitorii membri ai UE (Turcia).
In cadrul acestui proiect se va filma si se vor realiza materiale audio, video, marturii foto, media pentru multiplicarea mesajelor participantilor si concluziile in urma proiectului per total.
Criterii de participare. Aplicantii eligibili sunt:
– fluenti in limba engleza;
– activi pe intreg parcursul programului proiectului;
– real interesati de domeniul drepturilor omului si implicati in activitati;
– cunoscatori sau interesati de domeniul media;
– rezidenti in Romania;
– detinatori de pasaport;
– deschisi la a continua colaborarea cu Start Focus la intoarcerea in tara prin transmiterea si punerea in practica a celor invatate in cadrul proiectului.
Candidatii ce nu indeplinesc aceste conditii nu vor fi luati in considerare.
Activitatile sunt programate sa aibe loc atat in Istanbul, cat si in Mardin. Avand in vedere ca deplasarea de la Istanbul la Mardin nu este inclusa in cheltuielile de proiect ce tin de finantarea prin Youth in Action, in cazul in care partenerii organizatori nu reusesc sa stranga suma necesara acestei deplasari, activitatile se vor desfasura doar in Istanbul.
Costuri:
– prin programul Youth in Action 70% din transport va fi rambursat ulterior primirii tuturor dovezilor de transport in original(tren clasa II, autobuz, avion low cost, combustibil maxim 7,5 l/100km ) la finalul proiectului.
– cazarea, masa si materialele sunt asigurate prin program, de catre organizatia gazda.
Cu acest proiect am introdus Asigurarea de razgandeala. Prin urmare, candidatii selectati vor depune o suma drept asigurare. In cazul in care participantul/a deja selectat se razgandeste subit inainte de inceperea training-ului si responsabilii de proiect, voluntari, din partea Start Focus, au munca extra fara motiv, aceasta asigurare de razgandeala nu va fi returnata. In cazul participarii, active si responsabile, aceasta sumă va fi returnată. Asigurarea de răzgândeală nu este o taxă, este o asigurare pentru munca depusa de voluntarii nostri cu rolul de responsabilizare a aplicantilor.
Pentru a participa la acest training trimite-ne la contact@startfocus.org formularul de aplicare in engleza completat pana la data de : 28 septembrie.
Formularul il primiti in urma unui mail la international@scout.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.