Apel închis: Supporters Weekend 2014, Kandersteg, 11-13 Aprilie 2014 [DL: 15 februarie]

 

 

 

banner90_c0b34b49817ded75a6bf61ed2ecb95a9

 

 

 

 

 

 

 

 

Din 1923 visul lui BP se materializeaza la Kandersteg, Elvetia. La centrul Cercetasesc Mondial are loc o mini-jamboree continua unde vei gasi peste 700 de alti cercetasi din intreaga lume.

Cu ocazia celebrarii jubileului de 90 de ani de la infiintarea centrului,  la Kandersteg se organizeaza Supporters Weekend, intre 11 si 13 aprilie 2014.

Este invitata cate o persoana din fiecare organizatie cercetaseasca din lume si TU poti reprezenta Romania si cunoaste o multime de cercetasi de peste tot in lume!

Costuri de participare:

– 10 euro taxa pentru evenimente internationale

– transport

– un pachet pentru decorarea camerei romanesti din Centrul International Scout Kandersteg.

Ce inseamna pachetul pentru decorarea camerei? Ei bine, Romania este una din putinele tari norocoase care are o camera in centrul scout. E vorba de o camera relativ mica, cu 4 paturi (2 supraetajate), care inca nu arata prea bine. De aceea, dorim ca persoana care aplica pentru acest loc la Supporters Weekend sa ne faca o propunere de amenajare a acestei camere si sa-si asume acest lucru. Te rog fa-ne propunerea de decorare a camerei (Atentie! Tu va trebui sa achizitionezi cele necesare si sa le duci la Kandersteg!) in campul “De ce vrei sa participi la eveniment?”.

Pentru a participa, te rugam sa completezi formularul de AICI si te vom contacta cat mai curand.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.