Apel închis: Stagiu de Voluntariat in cadrul Serviciului European de Voluntariat 1 feb – 31 ian 2015

evs

Asociata Comunităților Interculturale în parteneriat cu Asociația GMS (Gemerský mládežnícky spolok) din Krásnohorská Dlhá Lúka, Slovacia, cauta tineri (18-29 de ani) Stagiu de Voluntariat in cadrul Serviciului European de Voluntariat.  Stagiul incepe: in data de 1 februarie 2014 si se termina in 31 ianuarie 2015. Voluntarii vor fi implicati in urmatoarele activitati:

1. Fotografierea si digitalizarea bisericilor, cimitirelor, muzeelor din regiunea Rožňava, respectiv colectarea de date si actualizarea bazelor de date despre satele din jur, ONG-uri, biserici, si atractii turistice. (www.rozsnyovidek.sk)

2. Activitati in cadrul cursurilor de tras cu arcul.

3. Ajutor in organizarea evenimentului Vara Gomor-Tornai 2013, editia a 3-a

4. Ajutor in implementarea evenimentelor organizate de GMS si asociatiile partnere – excursii, tabere de vara, seminarii, schimburi de tineri, ateliere de lucru etc.

5. Activitati in legatura cu functionarea biroului GMS- intretinere, vopsire, curatare etc.

In perioada Stagiului de Voluntariat, voluntarii vor avea posibilitatea de a invata limba slovaca cu ajutorul unui profesor. Voluntarii vor fi cazati in Pensiunea Jozefína din Krásnohorská Dlhá Lúka. Vor avea la dispozitie doua camere, o bucatarie complet utilata- aragaz electric cu cuptor, cuptor cu microunde, frigider, congelator, etc; baie, calculator, internet, biciclete pentru excursii in zona. 

Voluntarii vor primi 95 de euro/luna bani de buzunar, si 150 de euro/ luna pentru alimente, deci in total 245 de euro/luna. 

Mai multe informatii despre activitatile voluntarilor:https://www.facebook.com/git.voluntary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.