Apel inchis: Stagiu de voluntariat EVS, Slovacia [DL: 9 martie 2014]

evs

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN) recruteaza un voluntar (cu varsta intre 18 si 30 de ani) pentru un stagiu de 10 luni (1 aprilie 2014 – 31 ianuarie 2015) in orasul Banska Bystrita – Slovacia. Stagiul se va desfasura in organizatia Centrul de Voluntariat Banska Bystrica (Centrum Dobrovolnictva) cu care CVCN are o foarte buna colaborare.

Cu suportul organizatiei si impreuna cu voluntarii locali si intrenationali, voluntarul va organiza minim 5 evenimente publice de promovare a voluntariatului si se va implica in programe de voluntariat locale bazate pe metoda service-learning (invatare prin voluntariat). Toate activitatile vor fi realizate prin metode de educatie nonformala. Stagiul de voluntariat ii va oferi voluntarului sansa sa isi dezvolte urmatoarele competente: relationare interpersonala, relationare institutionala, abilitati de organizare de evenimente, leadership, comunicare orala si in scris, lucru in echipa, managementul timpului, managementul resurselor umane si materiale, creativitate, gandire alternativa, etc.

Profilul voluntarului: varsta intre 18 si 30 de ani, capacitate de a lucra in echipa, abilitati de comunicare, flexibilitate si dorinta de a se adapta la situatii noi, cunoasterea limbii engleze la nivel mediu, creativitate, onestitate, deschidere pentru a interactiona cu persoane diverse. Costurile acoperite: cazarea si masa pe perioada stagiului, cheltuielile cu utilitatile, transport local, cursuri de limba slovaca, 90% din transportul international, alte materiale, bani de buzunar.

Singurul cost pe care voluntarul il va acoperi este 10% din transportul international dus-intors.

Voluntarul selectat va beneficia de o sesiune de pregatire inainte de plecare di de numeroase sesiune de pregatire pe perioada stagiului. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV si o scrisoare de motivatie in limba engleza la adresa cluj@voluntariat.ro, pana in data de 9 martie 2014. Pentru detalii suplimentare puteti suna la 0729 83 77 73 (Nicoleta Racolta).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.