APEL ÎNCHIS: Youth Empowerment Study Session (YESS), Cluj Napoca, 02-06 septembrie 2015 [21 august 2015]

Nume proiect: Youth Empowerment Study Session (YESS)
Perioada: 02-06 septembrie 2015
Locaţia: Cluj Napoca
Cine poate participa: seniori şi lideri cu vârsta între 18 şi 30 de ani
Număr participanţi: 4 persoane
Eveniment organizat de: European Scout Region

Despre proiect:

Implicarea tinerilor (Youth Empowerment) este una din cele două priorități strategice stabilite în cadrul Conferinței Europene Scout de la Berlin, în 2013. În ultimii ani, grupul de lucru format pentru a urmări această direcţie strategică a propus și a sprijinit o serie de acțiuni, unele dintre acesta facând parte din proiectul sprijinit de Uniunea Europeană numit: “Be Prepared, Get Engaged, Be Europe”.

Scopul YESS este de a explora și a studia conceptul de Youth Empowerment, acesta fiind abordat din diferite perspective – personal/psihologic, social/comunitate, politic, etc., de asemenea vor avea loc discuţii pe tema relevanţei şi a modalităţilor de utilizare a implicării şi participării tinerilor atât la cercetaşi cât şi în comunităţile din care provin.

În cadrul evenimentului se vor dezvolta idei despre cum participarea şi implicarea tinerilor poate avea un impact mai mare asupra dezvoltării lor personale cât și în societate, până la finalul evenimentului participanţii urmând să fie capabili să explice și să utilizeze conceptul de Youth Empowerment în activităţiile viitoare ale organizaţiilor de cercetaşi.

Costuri:
Taxa de participare: 250 euro
Transport: 50% din costurile de transport, in limita a 175 euro/persoana pentru 2 participanti din organizatie.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate te invităm să completezi formularul de aici până pe 16 august 2015.
Pentru informaţii suplimentare puteţi consulta invitaţia evenimentului aici sau ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.