[APEL ÎNCHIS] Fundraisers’ Network Meeting, Paris – Franța, 25-27 noiembrie 2016 [DL: 15 septembrie 2016]

Nume proiect: Fundraisers’ Network Meeting
Perioada: 25-27 noiembrie 2016
Locația: Paris, Franța
Cine poate participa: membri ai echipelor naționale care lucrează în domeniul fundraisingului și pe strategii financiare

Despre eveniment: Această întâlnire oferă organizațiilor naționale ocazia să facă schimb de bune practici, să împărtășească provocări și să vină în întâmpinarea nevoilor ce țin de domeniul fundraisingului. Astfel, obiectivele evenimentului sunt schimbul de bune practici, discutarea pe baza unei strategii de strângeri de fonduri și cum poate fi implementată, înțelegerea perspectivei sponsorului și a procesului de finanțare, împărtășirea experienței în domeniul colaborării cu sectorul privat.

Profilul participanţilor: Participanții trebuie să fie voluntari sau membri ai echipelor naționale care se ocupă cu strategiile financiare și  de strângeri de fonduri. Limba de lucru este engleza, iar participanții trebuie să o cunoască.

Costuri: Taxa de participare este de 230 euro și include cazarea la FIAP hostel, Paris (http://www.fiap.paris/), în camere duble. Aceasta acoperă costurile de cazare și activități şi i se adaugă suma de 10 euro, contribuţie pentru Departamentul Internațional.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe 15 septembrie 2016. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie, implicarea ca voluntar la nivel naţional și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.