[APEL ÎNCHIS] World Scout Seminar on Messengers of Peace, Budapesta – Ungaria, 12-16 octombrie 2016 [10 septembrie 2016]

Nume proiect: World Scout Seminar on Messengers of Peace (MoP)
Perioada: 12-16 octombrie 2016
Locația: Budapesta, Ungaria
Cine poate participa: seniori şi lideri

Despre eveniment: Evenimentul își propune să aducă împreună lideri din Europa pentru a prezenta și dezbate pe baza programulelor Messengers of Peace și Dialogue for Peace, de a încuraja organizațiile naționale să se alăture acestui network global. De asemenea, proiectul oferă posibilitatea de a începe un training ca facilitator pentru Dialogue for Peace.

Totodată, prin intermediul evenimentului, participanții vor obține informații relevante despre relația dintre MoP, Dialogue for Peace, World Programmes și Better World Framework, înțelegând, astfel, elementele cheie ale Global Network of Service. Aceste informații vor fi apoi diseminate la nivel național de către fiecare participant.

În final, se dorește identificarea strategiilor prin care aceste programe pot fi promovate de către fiecare organizație și cum pot fi apoi implementate în programele lor de tineret.

Profilul participanţilor: Participanții trebuie să fie lideri în cadrul ONCR, să cunoască limba engleză și să manifeste un interes pentru temele vizate de către eveniment.

Costuri: Taxa de participare pentru eveniment este de 135 euro și include cazarea la European Youth Center din Budapesta, alături de mese (din data de 11 seara până pe 16 seara) și costurile pentru activități. Taxă la care se adaugă o contribuţie de 10 euro pentru Departamentul Internațional.
Cazarea se va face în camere duble.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe 10 septembrie 2016. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea şi implicarea în organizaţie, și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.