[APEL ÎNCHIS] Spring 2017 Short Term Staff – Kandersteg International Scout Center [DL 25 septembrie 2016]

Nume proiect: Short Term Staff at Kandersteg International Scout Center
Perioada: 5 Martie – 2 Iunie 2017
Locația: Kandersteg International Scout Center, Elveția
Cine poate participa: seniori şi lideri

Despre eveniment: La fiecare 3 luni, la Centrul Internațional Scout din Kandersteg sosește un nou group de cercetași entuziaști care devin o familie și lucrează împreună pentru a duce visul lui B.P. mai departe. Ai oportunitatea de a deveni “Pinkie” și a vedea Alpii revenind la viață după lunga iarnă, devenind “Spring 2017 Short Term Staff”. Între 5 martie 2017 și 2 iunie 2017 vei avea oportunitatetea de a trăi non-stop intr-o atmosferă internațională, de a cunoaște oameni noi și a fi o parte importantă în pregătirea centrului pentru cea mai aglomerată perioadă, vara…totul în inima Alpiilor, la mini-jamboreea permanentă.

kiscProfilul participanţilor: Pentru a devein staff este necesar să fii membru ONCR cu cotizația plătită la zi, să ai 18 ani împliniți, să cunoști limba engleză și să poți motiva ce abilități sau competențe te vor face să fii remarcat la Kandersteg..
Foarte important, participanții trebuie să aibă disponibilitatea de a fi prezenți de la începutul și până la finalul stagiului.

Costuri: Participantul va suporta atât costul transportului, cât și al cheltuielilor personale de pe întreaga durată a șederii sale. Cazarea, mesele și orice alte necesități sunt asigurate de către organizatori.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe  25 septembrie 2016. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la acest stagiu de voluntariat. De asemenea, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentu informaţii suplimentare poţi consulta site-ul KISC sau ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.