[APEL ÎNCHIS] The Academy, Larnaca – Cipru, 1 – 6 noiembrie 2016 [DL: 29 septembrie 2016]

Nume proiect: The Academy
Perioada: 1 – 6 noiembrie 2016
Locaţia: Larnaca, Cipru – Palm Beach Hotel
Cine poate participa: seniori, lideri şi voluntari adulţi

the academyDespre proiect: “The Academy” este un eveniment destinat cercetaşilor şi ghidelor implicaţi în structurile naţionale ale organizaţiilor membre WAGGS sau WOSM. Evenimentul oferă participanţilor un training de calitate dar şi oportunitatea de a discuta pe baza priorităţilor stabilite de către WAGGS şi WOSM.

Programul acoperă trei domenii: strategie şi management, programe şi formare,  comunicare. Pe parcursul evenimentului, participanţii pot alege dintr-o varietate de sesiuni, reuşind astfel să îşi compună propriul plan de lucru, în concordanţă cu poziţia deţinută în organizaţie sau nevoile particulare.

Costuri: Taxa de participare este de 250 euro și acoperă cazarea, mesele și costurile pentru activități. De asemenea, se deconteaza 60% din costul de transport.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe 29 septembrie 2016. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea şi implicarea în organizaţie, și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, poţi intra pe site-ul evenimentului sau ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.