[APEL ÎNCHIS] InFormal Quality assessment, Hradec Kralove -Cehia, 4-12 Decembrie 2016. (DL: 1 Octombire 2016)

Nume proiect:  “InFormal – Quality assessment”
Perioada: 4-12 Decembrie, 2016
Locația:  Hradec  Kralove, Cehia
Cine poate participa: seniori, lideri

Despre eveniment:  Acest curs vine în continuarea celui din Rostov, de data aceasta cu obiective mai precise ce se adresează lucrătorilor de tineret, formatorilor  și educatorilor  interesați de dezvoltarea abilităților profesionale atât în cadrul formal cât şi cel non-formal, de a încorpora principiile educației non-formale şi metodologia sa , în scopul de a crea un mediu prietenos și sigur pentru abilitarea tinerilor și creșterea participării tinerilor la nivel local.

Cursul are stabilite 3 obiective strategice:

1.Evaluarea dezvoltării personale și profesionale
2.Evaluarea stilului de formare personală și de exprimare personală
3.Dezvoltarea planului personal de învățare

Profilul participanţilor: Cursul se adresează educatorilor din mediul formal cât şi cel non-formal (traineri, formatori, profesori) , lucrătorilor de tineret, interesaţi sau implicaţi în dezvoltarea unui plan de lucru cu privire la aceste domeniu, cu angajamentul că vor trece prin întregul proces de învăţare. Un criteriu de selecție important  este experiența în domeniul educației și o motivație ridicată pentru a explora subiectele propuse.

informal

Costuri:  Taxa de participare este de 50 de euro și include cazarea și mesele. De asemena, organizatorii vor rambursa până în 275 de euro din costurile de transport, la finalul evenimentului.  Acestei taxe i se adaugă suma de 10 euro, reprezentând contribuţia către Departamentul Internațional.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe 01 octombrie 2016. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.