[APEL ÎNCHIS] RoverNet6 & VentureNet3, Roma – Italia, 1-4 decembrie 2016 [DL:12 octombrie 2016]

Nume proiect: The 6th European Network meeting for National Rover Commissioners – RoverNet6, the 3rd European Network meeting for National Venture Scout Commissioners – VentureNet3
Perioada: 1-4 decembrie 2016
Locația: Roma, Italia

Despre proiect: Cele două evenimente vor avea loc în același timp și în cadrul aceleiași locații. RoverNet, aflându-se la cea de-a șasea ediție, se adresează celor ce lucrează cu ramura de vârstă a seniorilor și are un program bazat pe experiența proiectelor trecute – precum Roverway, Agora, YESS, schimburi de experiență, etc. VentureNet, acum la a treia ediție, își propune să consolideze rețeaua de contacte creată în edițiile trecute și să exploreze posibilitatea unor cooperări viitoare, a potențialelor parteneriate și a unor inițiative de sprijin din partea Regiunii. Acesta se adresează celor ce lucrează cu ramura de vârstă a eXploratorilor.

Cele două evenimente oferă oportunitatea schimburilor de bune practici pentru membrii echipelor naționale. Au ca scop obținerea de noi informații în ceea ce privește evoluția în cadrul WOSM a problemelor ce țin de educația adolescenților și a tinerilor adulți, facilitarea contactelor și parteneriatelor între organizații pe baza unor chestiuni de interes comun, dar și împărtășirea ideilor pentru a crea noi programe naționale pentru aceste grupe de vârstă.

Profilul participanţilor: Participanții trebuie să fie membri ai echipelor naționale de seniori sau eXploratori și să cunoască limba engleză.

Costuri: Evenimentul va avea loc la Roma Scout Center (http://www.romascoutcenter.com/), situat la 20 de minute de gara Termini din Roma (90 minute depărtare de aeroportul Fiumicino). Cazarea se face în camere de patru persoane.

Taxa este de 150 euro și include cazarea, mesele (din data de 1 decembrie seara și până la 4 decembrie dimineața) și costul activităților. Acesteia i se adaugă o taxă de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Transportul se deconteaza in limita a 275 euro/participant. 

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe 12 octombrie 2016. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea şi implicarea în organizaţie, și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

roma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.