Live the dream @Kandersteg International Scout Center


Pdscn1211oate vă întrebați de ce trebuie să mergi tocmai în Elveția la Kandersteg International Scout Center (KISC) să trăiești un vis. De ce cercetași din toată lumea își doresc să ajungă în acest loc cel puțin o dată în viață? Având oportunitatea de a fi parte a acestui vis, voi încerca să surprind în câteva rânduri de ce acest loc este atât de special.

La cercetași am crescut și eu cu dorința de a ajunge la Kandersteg, iar în această toamnă, spre marea mea bucurie, m-am alăturat familiei de voluntari roz, pinkies, de la KISC. Timp de 3 luni rozul o să fie culoarea fiecărei zi, peisajul Alpilor elvețieni adevărate baterii ce te încarcă cu energie dimineața, iar munca o aventură continuă alături de ceilalți super pinkies. Obiectivul principal al voluntarilor, pinkies, este de a menține centrul funcțional și de a se asigura că visul unei mini-jamborei permanente este viu.

Au trecut 3 săptămâni de când am ajuns la KISC, dar simt că sunt aici de mult mai mult timp, ca și cum aș aparține acestui loc. Am fost primită cu atât de mult drag în familia KISC încât cele 3 săptămâni au fost de ajuns să îi prețuiesc pe ceilalți pinkies asemenea unor frați. Centrul acesta este magic nu numai pentru zona în care se află, ci mult mai mult pentru atmosfera creată de cercetașii veniți din toate colțurile lumii să voluntarieze aici. Nicicând nu mi-a făcut atâta plăcere să mă trezesc la prima oră a dimineții știind că urmează o nouă zi de muncă alături de oameni extraordinari.

Într-o asemenea astmosferă magică sunt primiți toți cercetașii ce vizitează KISC, iar atunci, cum să nu îți dorești să ajungi aici cel puțin o dată?

14352013_10154410476299376_2479267484793522053_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.