[APEL ÎNCHIS] International Rover Week: Winter Edition! Kandersteg International Scout Center – Elveția, 27 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017 [DL 20 octombrie]

Nume proiect: International Rover Week: Winter Edition!
Perioada: 27 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017
Locația:  Kandersteg International Scout Center, Elveția
Cine poate participa: seniori și lideri (cercetași cu vârste cuprinse între 18-26 ani)

Despre eveniment: Între 27 decembrie 2016 și 2 ianuarie 2017, la KISC, se desfășoară pentru a șaptea oară International Rover Week – ediția de iarnă, de data aceasta. Evenimentul aduce împreună seniori din diferite țările pentru a crea împreună o Mini Jamboree permanentă – acesta fiind obiectivul lordului Baden Powell. Așadar, cercetașii care își doresc să ia parte la zile pline de aventură și să petreacă Noul An în Alpii Elvețieni vor avea ocazia și să lege prietenii strânse, făcând schimb de experiență și bune practici atât cu voluntarii Centrului (Pinkies), dar și cu ceilalți participanți. Se va lucra în echipă, se va găti împreună, se vor organiza ture de săniuș și survival, astfel că se va trăi la maximum experiența KISC.

Mai mult, seniorii se vor bucura de o priveliște extraordinară la trecerea în 2017: cerul înstelat al Kanderstegului deasupra Alpilor!

irw_w_16_banner_8af74e6028b49c820da4eb30ecc523e1
Profilul participanţilor:
Seniori sau lideri cu vârste cuprinse între 18 și 26 ani. Participanţii trebuie să aibă cunoştinţe de limba engleză, deoarece aceasta va fi limba oficiala a evenimentului, fiind și de limba de lucru în cadrul Centrului.

Costuri: Taxa de participare este 367 euro, în care sunt incluse cazarea, mesele și costul activităților și al festivității de Anul Nou. Acestora se adaugă suma de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Transportul va fi asigurat de către participant.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe 20 octombrie 2016. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. De asemenea, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate. În cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Penrtu informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.