[APEL ÎNCHIS] International Training on Social Entrepreneurship in Guiding and Scouting, 1-4 decembrie 2016, Danemarca [DL: 14 octombrie 2016]

Nume proiect: International Training on Social Entrepreneurship in Guiding and Scouting
Perioada: 1-4 decembrie 2016
Locația: Billund și Hostelbro, Danemarca
Cine poate participa: seniori și lideri (cu vârsta sub 30 de ani)

Despre proiect: Acest training va avea ca focus „datoria față de ceilalți” și punerea acesteia într-o nouă perspectivă prin încercarea de a crea valori sustenabile în comunitatea locală. Scopul proiectului este de a obține experiență în domeniul antreprenoriatului social.

Alte obiective ale trainingului:anteprenoriat

  • învățarea despre „Design for Change”, o metodă de lucru cu tineri și copii în antreprenoriatul social
  • cunoașterea a noi cercetași și ghide din Europa
  • crearea propriului plan de implementare a antreprenoriatului social pe baza unor proiecte pentru comunitate

Prima parte a programului va avea loc în Billund, iar a doua parte în Hostelbro, la Danhostel – Sysselting 2, 7500 (aici va fi cazarea pentru a doua parte, dar și activitățile efective).

Profilul participanţilor: Participanții trebuie să aibă între 18 și 30 de ani și să cunoască limba engleză. Se vor accepta câte doi participanți din fiecare organizație.

Costuri: Taxa de participare este în valoare de 10 euro şi reprezintă contribuţia către Departamentul Internațional. Cazarea, masa şi materialele pentru activităţi vor fi acoperită de către Asociația Ghidelor din Danemarca. Participanții își vor achita singuri costurile de transport până la Billund, iar cel până la Hostelbro, considerându-se ca parte a trainingului, va fi acoperite tot de către organizatori.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe 14 octombrie 2016. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea şi implicarea în organizaţie, și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.