[APEL ÎNCHIS] Agora 2017, 19-23 aprilie 2017, Delft, Olanda [DL: 18 februarie 2017]

Nume proiect: Agora

Perioada: 19-23 aprilie 2017

Locația: Scoutcentrum Kruithius, Delft, Olanda

Cine poate participa: seniori

Despre proiect: Agora reprezintă un instrument educațional utilizat în Metoda Scout pentru a îndeplini obiectivele educaționale impuse pentru ramură de vârstă a seniorilor. Focusul principal este asupra conceptului de youth empowerment, iar ceea ce face acest eveniment cu adevărat special este faptul că fiecare ediție este organizată de un grup de patru seniori pentru alți seniori.

De asemenea, Agora își propune să motiveze seniorii și să îi ghideze pe drumul progresului lor personal. Obiectivele celei de-a zecea ediții se concentrează asupra modului în care a evoluat cercetășia de-a lungul timpului, a tradiției vs. inovației în cercetășie, a dezvoltării durabile, youth empowerment și asupra a ceea ce înseamnă și presupune senioriatul.

Profilul participanților: Aceștia trebuie să fie dispuși să împărtășească experiența personală și să aibă cunoștințe asupra caracteristicilor seniorilor în propria organizație. Limba de lucru a evenimentului este limba engleză, astfel că participanții trebuie să o cunoască la nivel mediu/avansat.

Taxa de participare este 175 euro, la care se adaugă încă 10 euro pentru Departamentul Internațional. Sunt acoperite costurile pentru cazare, mese, activități și program de seară. Transportul trebuie asigurat de către fiecare participant în mod individual.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe 18 februarie 2017. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea şi implicarea în organizaţie, dar și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate. În cadrul acestor evenimente se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.