[APEL ÎNCHIS] Young Spokesperson Training 2017, 19-23 aprilie 2017, Islanda [DL: 10 februarie 201

Nume proiect: Young Spokesperson Training 2017

Perioada: 19-23 aprilie 2017

Locația: Úlfljótsvatn Scout Centre, Islanda

Cine poate participa: seniori și lideri (18-24 ani)

Despre proiect: Young Spokesperson este un curs de formare de patru zile, ce se adresează seniorilor și tinerilor lideri cu vârste între 18 și 24 ani. Aceștia vor avea oportunitatea de a-și dezvolta și consolida abilități, cunoștințe și atitudini, fiind încurajați să își asume un rol activ în cadrul propriilor organizații, de a-și expune public și deschis opiniile și de a livra în mod eficient mesajul cercetășiei. Se dorește ca participanții, în urma trainingului, să poată reprezenta cauza cercetășiei în fața audiențelor externe.

Participanții vor primi sprijin pentru a:

  • Înțelege strategiile și instrumentele de comunicare efectivă și cum ar putea fi aplicate acestea în contextul organizației;
  • Explora modalități diferite prin care tinerii pot livra mesaje coerente către indivizii din afara cercetășiei;
  • Putea utiliza instrumentele de comunicare pentru radio, media, video, social media;
  • Dezvolta abilități de purtător de cuvânt și a avea curajul de a-și face vocea auzită;

Profilul participanților: Aceștia trebuie să fie implicați la nivel național în dezvoltarea programelor de comunicare și reprezentare în plan extern.

Participanții trebuie să fie disponibili pe întreaga perioadă a evenimentului. Taxa este de 250 euro, iar din costurile de transport se vor deconta până la 530 euro.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe 10 februarie 2017. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea şi implicarea în organizaţie, dar și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate. În cadrul acestor evenimente se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.