[APEL ÎNCHIS] TC With.In Nature 2017, 30 august- 06 septembrie 2017, Danemarca [DL 30 iunie]

Nume proiect: With.In Nature Training Course
Locația: Allinge, insula Bornholm, Danemarca
Perioada: 30 august – 6 septembrie
Cine poate participa: seniori și tineri lideri (18-30 ani)

Despre proiect:
Proiectul este dedicat lucrătorilor de tineret, liderilor și educatorilor din Danemarca, Anglia, Spania, Estonia, Malta, Cehia, România, Cipru, Slovacia, Latvia, Franța și Belgia. Scopul acestui curs de formare este de a crea un spaţiu de desfăşurare a participanţilor, pentru a-şi descoperi calităţile de lideri şi noi modalităţi de îmbunătățire a calității vieții.

Obective:
Creşterea gradului de conștientizare a identității noastre, prin reflectarea asupra provocărilor, preocupărilor, talentelor și pasiunilor noastre.

Încurajarea participanților în a-şi planifica procesul de învățare şi după acest curs; să pună în aplicare acest plan cu propriile lor grupuri țintă: tinerii din organizaţia și/sau comunitatea lor.

Ne dorim ca participanţii să afle mai multe despre programul Erasmus + și acțiunile sale, și despre Youth Pass ca instrument de recunoaștere a competenţelor cheie.

Metodele utilizate vor fi cele ale educației non-formale, inclusiv ateliere de creație, dezbateri și procese active de învățare inter-culturală cât şi metode bazate pe natură şi mediul înconjurător.

Profilul participanților: Lideri, facilitatori şi lucrători de tineret din ONG-uri și organisme publice care sunt implicaţi în educaţia de mediu și de lucrul cu tinerii din organizaţia şi/sau comunitatea lor.

Costuri:  50€ (40€ taxa de participare si 10€ contribuție pentru Departamentul International), transportul va fi decontat în limita a 275 €.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe 30 iunie 2017. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de motivaţia de a participa la eveniment, dar și de vechimea şi implicarea în organizaţie,. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate. În cadrul acestor evenimente se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.