[APEL ÎNCHIS] CEJ 2018, 28 iulie-4 august 2018, Szalki-Sziget, Ungaria. DL: 16 februarie 2018

Nume proiect: Jamboreea Central Europeană 2018

Perioada: 28 iulie – 4 august 2018

Locația: Szalki – Sziget, Ungaria

Cine poate participa: exploratori (tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani) acompaniați de lideri

Despre eveniment:

Jamboreea Central Europeană are loc în Szalki – Sziget, în centrul Ungariei, de-a lungul Dunării, într-un mediu prielnic cercetașilor: 28 000 mp spațiu de campare în apropierea plajei.

La Jamboree sunt așteptați participanți preponderent din Slovacia, Cehia, Polonia și Ungaria. Înscrierea se face pe patrule formate din participanți cu vârsta între 14 și 18 ani.

Profilul participantului:

Participanții trebuie să se înscrie pe patrule de 9 persoane însoțite de un lider. Membrii patrulei trebuie să aibă între 14 și 18 ani. Pentru a participa la eveniment este necesară cunoașterea limbii engleze.

Înscrierea este deschisă și pentru IST, aceștia trebuind să aibă vârsta minimă de 18 ani și să cunoască limba engleză.

Costuri:

Taxa de participare este de:

  • 200 EUR pentru participanți
  • 100 EUR pentru IST

Taxei i se adaugă suma de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Aceasta include locul de camp, mesele zilnice, materialele și activitățile.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 16 februarie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.