[APEL ÎNCHIS] International Rover Week: Centenary Edition! Kandersteg International Scout Center – Elveția, 5 august – 14 august 2018 [DL 15 aprilie 2018 ]

Nume proiect: International Rover Week – CENTENARY EDITION
Perioada:  5 august 2018 – 14 august 2018
Locația:  Kandersteg International Scout Center, Elveția
Cine poate participa: seniori și lideri (cercetași cu vârste cuprinse între 18-26 ani)

Despre eveniment: Între 5 august şi 14 august, la KISC, se desfășoară  International Rover Week, ediţie specială cu ocazia centenarului seniorilor (rovers). Astfel, cercetașii care își doresc să ia parte la zile pline de aventură în Alpii Elvețieni vor avea ocazia și să lege prietenii strânse, făcând schimb de experiență și bune practici atât cu voluntarii Centrului (Pinkies), dar și cu ceilalți participanți.

Mai mult, seniorii vor trăi experiența internațională și prin schimbul reciproc de rețete, tradiții și obiceiuri. De asemenea, programul include un hike în Alpi, workshop-uri și activități facilitate de organizatori, marea festivitate cu ocazia centenarului seniorilor, dar și suficient timp liber în care participanții pot alege să încerce o sesiune de cățărat, să exploreze valea din apropierea Kandersteg sau chiar să se relaxeze dimineața la lacul glaciar Oeschinensee.

Profilul participanţilor: Seniori sau lideri cu vârste cuprinse între 18 și 26 ani. Aceștia sunt rugați să aducă mâncăruri și băuturi specifice țării lor, dar și să pregătească un joc sau o activitate practicată în zona din care vin.
Participanţii trebuie să aibă cunoştinţe de limba engleză, deoarece aceasta va fi limba oficială a evenimentului.

Costuri: Taxa de participare este 250 CHF (franc elvețian), în care sunt incluse cazarea în camping, mesele și costul activităților din program, căreia i se adaugă suma de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Transportul și activitățile opționale trebuie asigurate de către participant.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până pe 15 aprilie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. De asemenea, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie mebru activ în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfă naţională şi cămaşa bej).

Pentu informaţii suplimentare ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.