[APEL ÎNCHIS] Forumul European de Metode Educative, 30 mai – 3 iunie 2018, București, România. DDL: 15 martie 2018

Nume proiect: Forumul European de Metode Educative

Perioada: 30 mai – 3 iunie 2018

Locația: București, România

Cine poate participa: două persoane implicate activ în echipele naționale. Acestea pot fi: Coordonatorul Național de Programe, Coordonatorul Național de Resurse Umane sau membrii Echipei Naționale de Programe și membrii Echipei Naționale de Resurse Umane

Despre eveniment:

Forumul este unul dintre cele mai populare evenimente care au loc în Europa, având o atmosferă specială datorită interesului comun pe care participanții îl au în domeniul metodelor educative și cum sunt ele aplicate în cercetășie. Participanții sunt persoane responsabile cu implementarea și adaptarea metodelor educaționale în organizațiile cercetășești din țările lor.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie implicat direct în procesele decizionale la nivelul organizației cu privire la metoda scout, implementarea acesteia și să cunoască limba engleză.

Costuri:

Taxa de participare este de 300 EUR, căreia i se adaugă contribuția de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Aceasta include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 15 martie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate. În cadrul acestora, se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.