[APEL ÎNCHIS] Scouts&Guides I/O 2018, 5 – 8 aprilie 2018, Varșovia, Polonia. DL: 15 martie 2018

Nume proiect: Scouts&Guides I/O 2018

Perioada: 5 – 8 aprilie 2018

Locația: Varșovia, Polonia

Cine poate participa: seniori și lideri: persoane aparținând structurilor naționale și persoane interesate de comunicare și de relațiile parteneriale între asociații

Despre eveniment:

Evenimentul își propune să pună în discuție probleme legate de informație și comunicare, de modul în care acestea sunt transmise, de cum sunt influențate de tehnologie și cum le putem utiliza în cadrul organizației. Temele majore sunt comunicarea, tehnologia și managementul.

Scopul evenimentului este schimbul de informații, contacte și oportunități de colaborare la nivel european.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie la curent cu problemele organizației în materie de comunicare și să cunoască limba engleză, aceasta fiind limba oficială a evenimentului.

Costuri:

Taxa de participare este de 200 EUR, iar acesteia i se adaugă suma de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Taxa de participare acoperă costurile activităților, meselor zilnice și cazării.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 15 martie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate. În cadrul acestora, se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.