[APEL ÎNCHIS] Partnerships Event 2018, 12 – 15 aprilie 2018, Copenhaga, Danemarca. DL: 10 martie 2018

Nume proiect: Partnerships Event 2018

Perioada: 12 – 15 aprilie 2018

Locația: Copenhaga, Danemarca

Cine poate participa: două persoane: Comisarul Internațional, membri ai Departamentului Internațional, membri ai Consiliului Director, personare aparținând structurilor naționale, direct interesate de comunicarea și relațiile parteneriale între asociații

Despre eveniment:

Evenimentul își propune să pună în legătură organizațiile și asociațiile interesate de realizarea de parteneriate cu asociațiile celorlalte regiuni. Scopul evenimentului este schimbul de informații, contacte și oportunități de colaborare la nivel european.

Se pune accent pe reflectarea asupra relevanței parteneriatelor și promovarea înțelegerii interculturale, alături de respectul reciproc. Mai mult, se vizează și dezvoltarea calitativă a acestor legături în vederea obținerii unui mai mare impact asupra tinerilor.

Profilul participantului:

Proiectul se adresează în special persoanelor deja implicate în activități parteneriale sau care sunt motivate să creeze noi parteneriate. De asemenea, sunt vizate persoanele aflate în funcții strategice. Acestea trebuie să cunoască limba engleză, fiind limba oficială a evenimentului.

Costuri:

Taxa de participare la eveniment este redusă prin intermediul unui grant Erasmus+ până la suma de 200 EUR. Transportul poate fi subvenționat în limita a 275 EUR de persoană (limitat la 2 persoane). Taxei i se adaugă suma de 10 euro pentru Departamentul Internațional.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 10 martie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate. În cadrul acestora, se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.