[APEL ÎNCHIS] SMOTRA 2018, 27 iulie – 5 august 2018, Belgrad, Serbia. DL: 30 martie 2018

Nume proiect: SMOTRA 2018

Perioada: 27 iulie – 5 august 2018

Locația: Belgrad, Serbia

Cine poate participa: lupișori, temerari, exploratori (tineri cu vârsta cuprinsă între 7 și 19 ani) însoțiți de lideri (minim 19 ani)

Despre eveniment:

Planificată pe malul Lacului Ada Ciganlija, la 5 km de centrul Belgradului, cea de-a 10a Jamboree Națională a Serbiei așteaptă cu entuziasm cercetași pasionați de Știință, Istoria și Tradiția Serbiei, Artă, Protecția Mediului, teme nelipsite de activități pe lac, aventură și joc.

Profilul participantului:

Participanții trebuie să se înscrie (pe patrule), însoțiți de un lider. Cel puțin un membru al patrulei trebuie să cunoască limba engleză.

Înscrierea este deschisă și pentru IST, aceștia trebuind să aibă vârsta minimă de 19 ani și să cunoască limba engleză.

Costuri:

Taxa de participare este de

  • 190 EUR pentru participanți
  • 90 EUR pentru IST

Taxei i se adaugă suma de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Aceasta include locul de camp, transportul până la acesta de la aeroport, mesele zilnice, materialele și activitățile.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 30 martie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.