[APEL ÎNCHIS] Cea de-a 6a Jamboree a Cercetașilor din Cipru 2018, 21-25 iunie 2018, Troodos, Grecia. DDL: 16 aprilie 2018

Nume proiect: Cea de-a 6a Jamboree a Cercetașilor din Cipru

Perioada: 21-25 iunie 2018

Locația: Troodos, Grecia

Cine poate participa: temerari, exploratori (tineri cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani)

Despre eveniment:

Cea de-a 6a Jamboree a Cercetașilor din Cirpu va avea loc în locul de campare Troodos din Cipru, Grecia, în perioada 21-25 iunie. Troodos este cel mai mare lanț muntos din Cipru, locul de campare situându-se la 1700 m altitudine, iar activitățile urmând a avea loc la 1900 m. Zona are o abundență culturală dată de istoria geologică interesantă, de mănăstirile bizantine și minele de cupru, dar și a satelor cu țesut tradițional.

La eveniment pot participa temerari și exploratori cunoscători de limbă engleza, activitățile bazându-se pe aventură și mediu, incluzând activități de navigare. Activitățile includ hike-uri, tir cu arcul, cățărare, laser tag, pescuit, kayak, volei, muncă în serviciul comunității.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să aibă între 10 și 18 de ani, să cunoască limba engleză și să fie un membru activ al organizației.

Costuri:

Taxa de participare este de 90 EUR de persoană, căreia i se adaugă suma de 10 euro pentru Departamentul Internațional. Aceasta include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 16 aprilie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.