[APEL ÎNCHIS] Workshop – Contact Improvisation, 24 octombrie 2018 – 1 noiembrie 2018, SCENES centre Kaprálův Mlýn. DDL: 16 iulie 2018

Nume proiect: Keep in contact!

Perioada: 24 octombrie 2018 – 1 noiembrie 2018

Locația: SCENES centre Kaprálův Mlýn, Cehia

Cine poate participa: lideri și facilitatori

Despre eveniment: Contact improvisation promovează comunicarea prin mișcare și dans, conectarea atât cu noi înșine, cât și cu ceilalți. Workshopul în care puteți avea contact cu acest tip de educație non-formală are loc în Cehia, în centrul educațional Kaprálův Mlýn, la 30 de minute de Brno, oraș studențesc.

Activitățile abordează subiecte precum trecerea de la respirație la mișcare, tehnici de bază în improvizația de contact, centrarea corp-minte, mișcare autentică, jam sessions, aplicarea în lucrul cu tinerii.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie lideri sau facilitatori, să lucreze în mod direct cu tinerii, să fie deschiși și să cunoască limba engleză.

Costuri:

Taxa de participare la eveniment este de 70 EUR (excepție fiind cei aflați în cazuri sociale deosebite). Ca proiect Erasmus+, voluntarilor li se asigură cazarea și activitățile. Transportul se decontează în limita a 275 EUR. La acestea se adaugă taxa de 10 euro pentru Departamentul Internațional.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 16 iulie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.