[APEL ÎNCHIS] Training Course – Learning by Playing, 3 octombrie 2018 – 9 octombrie 2018, Hostalets de Pierola, Catalonia. DDL: 1 septembrie 2018

Publicat pe de Oana

Nume proiect: Learning by Playing

Perioada: 3 octombrie 2018 – 9 octombrie 2018

Locația: Hostalets de Pierola, Catalonia, Spania

Cine poate participa: lucrători de tineret și lideri

Despre eveniment: Learning by Playing a apărut în urma nevoii grupurilor locale și internaționale de cercetași de a crea jocuri atât distractive cât și educaționale. Acesta oferă participanților un context în care aceștia pot învăța cum să construiască jocuri eficiente prin care pot lăsa o amprentă asupra tinerilor cu care lucrează.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie lideri, facilitatori sau care lucrează în mod direct cu tinerii, să fie deschiși și să cunoască limba engleză. Trebuie să aibă peste 18 ani și să fie dispuși să participe la activități, care pot depăși 8 ore pe zi.

Costuri:

Taxa de participare la eveniment este de 20 EUR. Costurile transportului se decontează în cuantumul maxim de 360 EUR. La acestea se adaugă taxa de 10 euro pentru Departamentul Internațional.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 1 septembrie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro