[APEL ÎNCHIS] Rover100 – Jamboreea Seniorilor Portughezi, 10-17 august 2019, Aveiro, Portugalia. DDL: 25 aprilie 2019

Nume proiect: Rover100 – Portuguese National Rover

Perioada: 10-17 august 2019

Locația: Aveiro, Portugalia

Cine poate participa:  seniori

Despre eveniment:

La împlinirea a 100 de ani de senioriat, portughezii celebrează cu o Jamboree la care vor participa peste 1500 de seniori portughezi și 50 de seniori din diverse țări. Aceasta se va axa pe proiectele pentru comunitate, având ca obiectiv promovarea valorilor oferite de Baden Powell și întărirea relațiilor dintre seniorii de pretutindeni. Temele abordate vor face parte din sfera Păcii, a Datoriei, a Spiritualității, a Frăției, a Compromisului și a Coerenței. Înregistrarea se poate face ca participant (18-22 ani) sau IST (voluntar, ajutând la bunul mers al campului) (minim 22 ani).

Profilul participantului:

Acesta trebuie să cunoască limba engleză, fiind disponibil să întoarcă în organizație experiența acumulată pe parcursul evenimentului.

Costuri:

Contribuția de participare este de 150 EUR și include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. La această sumă se adaugă 10* EUR pentru Departamentul Internațional.

*Contribuția de 10 euro către Departamentul Internațional este cerută atunci când se participă la evenimente internaționale care se desfășoară prin intermediul parteneriatelor realizate de către ONCR. Pentru evenimentele menționate echipa lucrează pe parcursul anului să încheie aceste parteneriate sau să construiască relații care să ne aducă diverse beneficii (taxe reduse, deconturi de transport, locuri gratuite sau suplimentarea locurilor alocate pentru ONCR, grupuri de cercetași străini în țară cu care CL să poată colabora). Contribuția colectată se folosește pentru activitatea periodică a departamentului, în special pentru costurile impuse de materialele de protocol, comisioane bancare, întâlniri ale echipei și participarea la evenimente de networking.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 25 aprilie 2019. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minim 2 ani), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.