[APEL ÎNCHIS] Agora 2019, 10-14 aprilie 2019, Banská Štiavnica, Slovacia. DDL: 31 ianuarie 2019

Nume proiect: Agora 2019

Perioada: 10-14 aprilie 2019

Locația: Banská Štiavnica, Slovacia

Cine poate participa:  seniori

Despre eveniment:

Agora se evidențiază în rândul evenimentelor ca fiind un eveniment ”pentru seniori, realizat de seniori”. Pe parcursul celor 5 zile, seniorii vor dezbate în cadrul unui spațiu sigur probleme care sunt importante și relevante pentru generațiile tinere ale societății din ziua de azi și de cum poate rămâne senioriatul relevant având în vedere aceste probleme. Evenimentul va include și un training despre SDG-uri (Sustainable Development Goals/Obiectivele de Sustenabilitate), activități în natură și implicarea într-un proiect pentru comunitate.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie interesat de latura socială a cercetășiei, să cunoască limba engleză, fiind disponibil să întoarcă în organizație experiența acumulată pe parcursul evenimentului.

Costuri:

Prin intermediul unui grant Erasmus+, taxa de participare a fost redusă de la 250 EUR la 100 EUR și include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. La această sumă se adaugă 10 EUR pentru Departamentul Internațional. Transportul va fi decontat în limita a 275 EUR de persoană pentru 2 participanți.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 31 ianuarie 2019. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minim 2 ani), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.