[APEL ÎNCHIS] Campuri de vară în Cehia, 2019. DDL: 1 aprilie 2019

Nume proiect: Campuri de vară în Cehia

Perioada: 9 iulie – 10 august 2019

Locația: Cehia

Cine poate participa:  lupisori, temerari, exploratori, seniori, lideri

Despre eveniment:

O serie de 6 campuri au loc în Cehia de-a lungul verii, fiecare cu specificul lui, locații și ramuri de vârstă diferite.

  • Jasenna, camp mixt

În perioada 9-14 iulie, pentru 5 cercetași cu vârsta de 13-15 ani și 1 sau 2 lideri însoțitori. Camp în natură, fără electricitate sau gaze, cazare la cort într-o poiană înconjurată de pădure. Responsabilități de întreținere a campului la comun. Contribuția se estimează la 3 EUR/pers/zi

  • Zvicina, camp pentru băieți

În perioada 16-20 iulie, pentru 6 cercetași între 9-12 ani și lider însoțitor. Camparea se face la cort, în poiană, responsabilitățile campului sunt comune. Tema campului se bazează pe poveștile autorului ceh de bandă desenată Jaroslav Foglar. Contribuția campului va fi stabilită ulterior.

  • U Smolova, camp pentru băieți

Campul se desfășoară pe durata a maxim 3 zile, în perioada 30 iunie – 28 iulie. Sunt invitați 10 cercetași de minim 11 ani și liderul/liderii însoțitori. Campul se desfășoară în natură, la cort, într-o zonă bogată în istorie, aproape de granița cu Germania. Tema campului este Egiptul Antic așa cum este ilustrat în cărțile lui Waltari. Costurile estimate sunt de 4 EUR/pers/zi.

  • Drnovka, camp mixt

Campul se întinde pe durata unei săptămâni, în perioada 30 iunie – 14 iulie. Campul este deschis pentru 15 cercetași de orice vârstă, aceștia urmând a se campa în corturi, într-o zonă amenajată cu bucătărie, toalete etc. (în aer liber). Contribuția urmează a fi comunicată.

  • Zachotin, camp mixt

Perioada campului este 14-28 iulie, pentru 5-7 exploratori/seniori și 2 lideri, pe marginea iazului, cu activități ce includ sporturile de apă. Locul de campare este dotat cu electricitate și apă curentă la 300 de m distanță. Tema campului este Descoperitorii. Contribuția se estimează la 100 EUR/pers pentru cele 2 săptămâni petrecute în camp.

  • Vladikov, camp pentru băieți

Campul durează aproximativ 4 zile, ținându-se în perioada 22 iulie – 10 august. Sunt invitați 3-5 exploratori/seniori. Campul cercetașilor catolici, cu campare la cort. Contribuția urmează a fi comunicată.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să cunoască limba engleză și să fie un membru activ al organizației, cu cotizația plătită la zi.

Costuri:

Contribuția de participare include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. La această sumă se adaugă 10 EUR* pentru Departamentul Internațional.

*Contribuția de 10 euro către Departamentul Internațional este cerută atunci când se participă la evenimente internaționale care se desfășoară prin intermediul parteneriatelor realizate de către ONCR. Pentru evenimentele menționate echipa lucrează pe parcursul anului să încheie aceste parteneriate sau să construiască relații care să ne aducă diverse beneficii (taxe reduse, deconturi de transport, locuri gratuite sau suplimentarea locurilor alocate pentru ONCR, grupuri de cercetași străini în țară cu care CL să poată colabora). Contribuția colectată se folosește pentru activitatea periodică a departamentului, în special pentru costurile impuse de materialele de protocol, comisioane bancare, întâlniri ale echipei și participarea la evenimente de networking.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 1 aprilie 2019. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minim 2 ani), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.