[APEL ÎNCHIS] European Solidarity Corps: Voluntar în Slovenia, august 2019 – iulie 2020, Škofja Loka, Slovenia. DDL: 15 aprilie 2019

Nume proiect: European Solidarity Corps – Familija – Kids in Action 6

Perioada: august 2019 – iulie 2020

Locația:  Škofja Loka, Slovenia

Cine poate participa:  voluntari interesați de latura socială

Despre eveniment:

Proiectul Familija – Kids in Action 6 oferă două locuri pentru doi voluntari pe termen lung în Slovenia care să se implice în cauzele sociale cărora le este dedicat proiectul. Cele două locuri disponibile se împart în următoarele:

  • Centru de zi pentru copii și tineri: voluntarul va trebui să se ocupe de bunul mers al centrului (rutina zilnică, workshopuri, lecții individuale cu copiii)
  • Centru de zi pentru adulți dependenți și persoane cu dizabilități mentale (voluntarul va trebui să se ocupe de workshopuri, cursuri, asistență, discuții cu persoanele țintă)

Viața de zi cu zi a voluntarilor poate fi urmărită la acest link.

Profilul participantului:

Voluntarul trebuie să cunoască limba engleză, să fie flexibil, răbdător și deschis. Abilitățile pedagogice și cunoștințele în psihologie sunt un avantaj, la fel și hobby-urile voluntarului. Acesta trebuie să fie pregătit să își aducă propriile idei în proiect și mai apoi să le planifice și implementeze.

Costuri:

Voluntarul trebuie să își asigure transportul până la locație. Costurile pentru cazare, mâncare sunt acoperite, oferindu-se și un bonus lunar de 121 EUR. Voluntarii vor fi cazați într-un apartament din centrul orașului, fiecăruia oferindu-i-se o cameră separată. Acesta își va găti propria mâncare, fiind oferită pentru acest lucru o sumă lunară de 180 EUR. Se oferă de asemenea abonament pentru mijloacele de transport în comun și bicicletă.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 15 aprilie 2019 împreună cu un CV și o scrisoare de motivație în limba engleză. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minim 2 ani), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro, acolo unde de altfel așteptăm și scrisoarea de motivație și CV-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.