[APEL ÎNCHIS] Voluntar al Regiunii Europene 2019-2022. DDL: 10 septembrie 2019

Nume proiect: Voluntar al Regiunii Europene

Perioada: 2019 – 2022

Locația:  

Cine poate participa:  orice membru al organizației interesat să contribuie la finalizarea Planului Regional 2019-2022

Despre eveniment:

Voluntarii din cadrul Regiunii Europene acoperă o mare arie de roluri și responsabilități care contribuie la bunul mers al lucrurilor. Cum deciziile strategice urmează a fi discutate, rolurile exacte nu au fost stabilite, dar sunt prezentate la modul general în Anexa 1, detaliindu-se de asemenea caracteristicile voluntarilor în Anexa 2.

Cei care își doresc să aplice au nevoie de un CV cercetășesc, de o scrisoare de motivație (ambele în engleză) și de o recomandare din partea ONCR.

Profilul participantului:

Voluntarul trebuie să cunoască limba engleză și să dispună de timpul necesar îndeplinirii responsabilităților (a se vedea Anexa 2). Voluntarii care vor fi selectați de Regiunea Europeană vor participa la Întâlnirea Voluntarilor Regionali din data de 31 ianuarie – 2 februarie 2020.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 10 septembrie 2019. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minim 2 ani), experiența și implicarea activă în cadrul organizației. 

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.