[APEL ÎNCHIS] Academy 2019 – Kranjska Gora, Slovenia

Nume proiect: The Academy

Perioada: 2-7 noiembrie 2019

Locația: Kranjska Gora, Slovenia

Cine poate participa: membrii implicați la nivel național/regional

Despre eveniment:

The Academy este un eveniment cercetășesc unic conceput pentru a oferi participanților o pregătire de înaltă calitate și oportunități de realiza un schimb de experiență în jurul priorităților de bază ale regiunilor europene WAGGGS și WOSM.

În cadrul evenimentului, participanții vor putea alege dintre mai multe subiecte de dezvoltare ce vor fi elaborate în sesiuni de lucru, formându-și astfel propriul program, pliat pe nevoile și rolul lor. O gamă largă de sesiuni care se referă la diferite arii de lucru vor fi oferite simultan, cu suficiente oferte pentru a face evenimentul interesant pentru toată lumea.

O descriere detaliată a fiecărei sesiuni va fi publicată pe site-ul web al Academiei cel târziu la 1 octombrie 2019. Pe lângă sesiuni, echipa gazdă va organiza diverse activități sociale. Taxa de participare exclude orice cost suplimentar al activităților sociale din afara Programului „educațional” al Academiei.

Profilul participantului:

Grupul țintă al Academiei sunt membri ai echipelor naționale, membri ai Consiliului Director și orice membru implicat la nivel național, care are un anumit rol. Participanții trebuie să aibă un nivel bun de limbă engleză.

Costuri:

Taxa de participare la eveniment este de 290 EUR per persoană și include cazare în camere de 3 persoane, 2 mese pe zi (prânz și cină), 2 pauze de cafea pe zi și costurile materiale.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 1 octombrie 2019. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea, experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro, acolo unde de altfel așteptăm și scrisoarea de motivație și CV-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.